IfA nätbutik - böcker och material

Köp böcker och material här!

Här nedan hittar du böcker och material som IfA har till försäljning. När du har beslutat dig för vilken bok/material och i vilken mängd du vill köpa trycker du på knappen "BESTÄLL" så kommer du till ditt e-postprogram och kan därifrån skriva in din beställning.Vi kommer att packa din beställning och skicka paketet till den adress du angivit i e-postmeddelandet.

Faktura kommer att skickas till din e-postadress om du inte anger annan faktureringsadress. Är du assistansberättigad och/eller anställd inom assistansverksamhet och vill att de ska betala din beställning är det viktigt att du talar med dem i förväg.

BESTÄLL
Läser

IfA:s Vägledningsbok

Ditt verktyg i vardagen

IfAs Vägledningsbok vänder sig i första hand till arbetsgivare för personliga assistenter. Den kan användas av alla typer av assistansanordnare; kommuner, bolag, kooperativ, egna arbetsgivare mfl. Boken kan även användas som vägledning för assistansanvändare och arbetsledare.

Ladda ner innehållsförteckningen i pdf-format här.

Den fungerar som en prenumeration per kalenderår. Priserna är inklusive moms.

1 990kr per kalenderår för tryckt bok samt tillgång på internet. Porto tillkommer.

1 550kr per kalenderår för enbart internet.

 

Bild av IfA:s Vägledningsbok

Fungerar som en prenumeration per kalenderår.

Jämlikhet och värdighet

30 år med personlig assistans

Intressegruppen för Assistansberättigade, IfA, fyller 30 år under 2024. Vi firar det med den här boken. Här kan du läsa berättelser från IfAs grundare, medlemmar, politiker och andra. Boken avslutas med en titt i kristallkulan gällande framtiden. Vad kommer att hända med reformen då?

Pris: 200 kr inklusive moms + porto

Kontakta kansliet vid större beställningar.

jamlikhet-och-vardighet--30-ar-med-personlig-assistans

Alla andra får ju!

Barnperspektivet

En utbildningsfilm framtagen för att användas i utbildningssammanhang för personliga assistenter och föräldrar till assistansberättigade barn. Till filmen hör även ett kompletterande diskussionsmaterial.

Pris: 125 kr inklusive moms + porto

Pris: 125 kr inklusive moms + porto

Personlig assistans av god kvalitet - hur gör man det?

En viktig fråga är vad som är god kvalitet i den personliga assistansen och vem avgör vad som är bra kvalitet? I boken lyfts såväl lagstiftning som personliga uppfattningar om vad som är personlig assistans av god kvalitet.

125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Bild av

125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Jag vill! Jag kan!

Om personlig assistans till barn. Jag vill! Jag kan! har skrivits till dig som anordnar assistansen, till personliga assistenter, föräldrar, anordnare av assistans och till alla andra som vill och behöver veta mer om insatsen personlig assistans till barn.

Pris 125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Bild av

Pris 125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Beställ ditt material här!

När du har beslutat dig för vilket material och i vilken mängd du vill beställa av IfA kan du trycka på knappen så att du kommer direkt till vår e-postadress där du skriver in din beställning. Vi kommer att packa din beställning och skicka till den adress du angivit i e-postmeddelandet. Faktura kommer att skickas till din e-postadress om du inte anger annan faktureringsadress. Är du assistansberättigad och/eller anställd inom assistansverksamhet och vill att de ska betala din beställning är det viktigt att du talar med dem i förväg.

BESTÄLL