IfA nätbutik - böcker och material

Köp böcker och material här!

Här nedan hittar du böcker och material som IfA har till försäljning. När du har beslutat dig för vilken bok/material och i vilken mängd du vill köpa trycker du på knappen "BESTÄLL" så kommer du till ditt e-postprogram och kan därifrån skriva in din beställning.Vi kommer att packa din beställning och skicka paketet till den adress du angivit i e-postmeddelandet.

Faktura kommer att skickas till din e-postadress om du inte anger annan faktureringsadress. Är du assistansberättigad och/eller anställd inom assistansverksamhet och vill att de ska betala din beställning är det viktigt att du talar med dem i förväg.

BESTÄLL
bild barnperspektiv

IfA:s Vägledningsbok

Ditt verktyg i vardagen

IfAs Vägledningsbok vänder sig i första hand till arbetsgivare för personliga assistenter. Den kan användas av alla typer av assistansanordnare; kommuner, bolag, kooperativ, egna arbetsgivare mfl. Boken kan även användas som vägledning för assistansanvändare och arbetsledare.

Fungerar som en prenumeration per kalenderår. Priser inklusive moms. Frakt tillkommer.

1643 kr för tryckt bok och internet innevarande kalenderår vid första prenumerationsåret

1400 kr/kalenderår enbart internet

1802 kr/kalenderår om du löpande vill ha både tryckt upplaga och internetupplaga 

Bild av IfA:s Vägledningsbok

Fungerar som en prenumeration per kalenderår.

Alla andra får ju!

Barnperspektivet

En utbildningsfilm framtagen för att användas i utbildningssammanhang för personliga assistenter och föräldrar till assistansberättigade barn. Till filmen hör även ett kompletterande diskussionsmaterial.

Pris: 125 kr inklusive moms + porto

Pris: 125 kr inklusive moms + porto

Personlig assistans av god kvalitet - hur gör man det?

En viktig fråga är vad som är god kvalitet i den personliga assistansen och vem avgör vad som är bra kvalitet? I boken lyfts såväl lagstiftning som personliga uppfattningar om vad som är personlig assistans av god kvalitet.

125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Bild av

125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Sitt still och njut!

Boken innehåller över femtio recept för vardag och fest

Sitt still och njut! är en kokbok skriven av Annika Jacobson, fil. dr i pedagogik som själv hade ett rörelsehinder (Annika avled strax efter boken givits ut), och Annika Unnbom med bakgrund både som matskribent och personlig assistent.

Annika J beskriver här sin viktminskningshistoria, men också hur hon planerar sina måltider och organiserar arbetet för sina personliga assistenter. Boken innehåller över femtio recept för vardag och fest, tydliga tillagningsinstruktioner samt många helsidesfotografier i färg. Den är den enda boken i sitt slag, en ovärderlig resurs för alla som har svårt att röra sig, för dig som använder eller själv arbetar som personlig assistent, och inte minst som kokbok för alla som vill gå ner i vikt utan att röra en fena.

Pris: 125 kr inklusive moms + porto

Jag vill! Jag kan!

Om personlig assistans till barn. Jag vill! Jag kan! har skrivits till dig som anordnar assistansen, till personliga assistenter, föräldrar, anordnare av assistans och till alla andra som vill och behöver veta mer om insatsen personlig assistans till barn.

Pris 125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Bild av

Pris 125 kr inklusive moms + porto

Mängdrabatt: >10 st, 115 kr/st inklusive moms + porto

Beställ ditt material här!

När du har beslutat dig för vilket material och i vilken mängd du vill beställa av IfA kan du trycka på knappen så att du kommer direkt till vår e-postadress där du skriver in din beställning. Vi kommer att packa din beställning och skicka till den adress du angivit i e-postmeddelandet. Faktura kommer att skickas till din e-postadress om du inte anger annan faktureringsadress. Är du assistansberättigad och/eller anställd inom assistansverksamhet och vill att de ska betala din beställning är det viktigt att du talar med dem i förväg.

BESTÄLL