Användarvillkor

Senast uppdaterad

24 maj 2018

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du använder webbplatsen www.intressegruppen.info [CHANGE] som drivs av Intressegruppen för Assistansberättigade. Din tillgång till och användning av tjänsten är villkorad av att du accepterar och följer dessa villkor. Dessa villkor gäller för alla besökare, användare och andra som har tillgång till eller använd ert tjänsten. Genom att komma åt eller använda tjänsten accepterar du att vara bunden av dessa villkor. Om du inte håller med någon del av villkoren får du kanske inte komma åt tjänsten.

Länkar till andra hemsidor

Vår tjänst kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av Intressegruppen för Assistansberätttigade.

Intressegruppen för Assistansberättigade har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicy eller praxis från tredje parts webbplatser eller tjänster. Du bekräftar och godkänner vidare att Intressegruppen för Assistansberättigade inte direkt eller indirekt ansvarar eller ansvarar för eventuella skador eller förluster som orsakats eller påstås vara orsakade av eller i samband med användning av eller beroende av sådant innehåll, varor eller tjänster som är tillgängliga på eller genom sådana webbplatser eller tjänster.


Ändringar av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst, efter eget beslut ändra eller ersätta dessa villkor. Om en översyn är väsentlig kommer vi att försöka ge minst 30 dagars varsel innan några nya villkor träder i kraft.

Kontakta oss

Om du har några frågor och/eller synpunkter på dessa villkor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.