Handfast krishantering

2024-03-20

Information och krisverktyg i praktiken. Det är nu vi fixar framtida kriser!

Vi kommer att tala om vad som är en kris, vilket ansvar olika parter har, hur man minimerar effekterna av en kris eller kanske undviker den helt och hållet. Under två år har Arvsfondsprojektet Krisstöd arbetat med att ta fram kunskap om och verktyg för att på bästa sätt förhindra och förbereda sig för små och stora kriser inom den personliga assistansen. Nu kan vi presentera verktygen för att ni ska kunna använda dem direkt i er vardag.

Varför ska du delta på det här?     

- Otroligt välbehövligt material och enkelt att använda, tror att detta kommer lindra mångas oro och skapa trygghet i assistansen"

- Ni har skapat ett tydligt och "enkelt" instrument för något svårt. Toppen med analys, åtgärd, uppföljning, dokumentation i ett . Tack!

 

Datum: 20 mars 2024

Tid:  13:00 - 15:00 

Pris: 1 200kr inkl moms.

Plats: Digitalt via Microsoft Teams. Länk för deltagande kommer att skickas ut till alla anmälda dagen före utbildningen. För att kunna delta behöver du ha tillgång till en smartphone, dator/laptop eller surfplatta med internetuppkoppling, gärna mikrofon/kamera om möjligt.

Välkomna!

* Assistansberättigade medlemmar samt assistansanordnare som ingår i vårt nätverk IfA Supporter har 10 % rabatt på våra utbildningar.

AnmälanOpens a new window