Remissmöte för IfAs medlemmar

LSS-utredningen ute på remiss

Välkommen till digitalt möte via Teams med IfAs ordförande och jurist, Sophie Karlsson

Det går att påverka

För 1,5 år sedan fick vi in era berättelser om hur ett av förslagen i LSS-utredningen, 15 timmars schablon för "övriga behov" skulle påverka dej och vilka konsekvenser det skulle få i vardagslivet. Vi fick in många berättelser och ett urval blev en skrift som vi skickade vidare till ansvariga politiker.

Nu är LSS-utredningen ute på remiss. Det här förslaget om 15 timmars schablon är borttaget, var det era berättelser som hade en del i det? Ja vi vill faktiskt tro det och därför är det så viktigt att du är med och gör din röst hörd igen. Välkommen och delta och lyssna på vilka förslag som finns och ge dina synpunkter på detta.

Innehåll: Genomgång av  utredningens förslag - vilka konsekvenser ser vi?

Datum:  Måndagen den 21 september

Klockan: kl 14-15.45 (15 min paus mitt i)

Vart: digitalt via Teams

 

I följande dok kan du dels läsa vilka som är remissinstans (IfA bla) men också  ett förtydligande kring vilka av förslagen som inte går ut på remiss.

Länk till regeringens information


Vi använder Teams som vårt digitala verktyg och för det behöver du ha dator/smartphone/laptop med mikrofon installerad och om du vill en kamera (inte nödvändigt). Har du aldrig använt Teams tidigare kommer vi ha ett förmöte för att testa. Hör av dig till IfAs kansli om du har praktiska frågor.

Mötet är öppet för IfAs medlemmar och är kostnadsfritt.  Anmäl dig nedan så kommer mer information till dej i september.

Ännu inte medlem men du vill vara med på mötet? Ingen fara swisha 250 kr, uppge ditt namn, epost så fixar vi det!  IfAs swish: 123 558 96 35  eller IfAs BG: 217-9927

 

Gör din röst hörd - delta på vårt medlemsmöte!  Välkommen!