IfA Rådsmöte och Debattforum (2 dagar)

Anmäl dig och dina kollegor redan i dag och ta del av IfAs Early bird-priser för vårens Rådsmöte och Debattforum

 

Early bird-erbjudande under februari innebär 500 kronor rabatt vid bokning av deltagande på både IfAs Rådsmöte och Debattforum. Sista dag för att ta del av early bird-pris under våren 2020 blir på skottdagen 29 februari.

Boka redan nu in vårens viktigaste dagar om den personliga assistansens utveckling! Var med om det senaste som är uppe för förändring.

Den här gången sätter vi fokus på Professionell Personlig Assistans - vad är det? Lika viktigt för dig som assistansanvändare som assistansanordnare att ha koll på. Hur ser ditt uppdrag som assistansanvändare ut? Vad är ditt uppdrag som assistansanordnare?

Bland annat kommer Lars Lööw och talar om utredningen om översyn av yrket personlig assistent. Dessutom kommer vi att gästas av den pågående utredningen om Ställföreträdarskap att lita på - en översyn av reglerna om gode män och förvaltare. Vad innebär utredningen och vad behöver förändras kring godmanskap kopplat till personlig assistans? Under Debattforum finns en unik möjlighet att tillsammans med IfA föra fram synpunkter till utredningen om vad som behöver förändras kring ställföreträdarskap och personlig assistans.  

Vi håller till i Haninge på Quality Hotel Winn, Haninge. Om ni vill bo på samma hotell är det bråttom att boka rum. IfA har avsatt ett antal rum som kan bokas men hotellet är så gott som fullbokat eftersom det samtidigt pågår en byggmässa i närheten. Ni bokar ert rum själva direkt till hotellet. Då vi fått ett gruppris gäller dock andra avbokningsregler. Om man bokar ett rum till vårt lägre pris går det inte att avboka (oavsett anledning) efter den 24 mars. Önskar man möjlihget att avboka får bokning göras till ordinarie pris. För mer information kontakta hotellet direkt. Gruppriser och bokning se nedan.

I priset nedan ingår konferensmiddag dag 1. För en klimatsmart hantering behöver vi veta om du inte tänker delta under middagen så att vi kan meddela köket. Glöm inte att ange om du har någon allergi eller liknande.

Alla är välkomna båda dagarna! IfA Rådsmöte riktar sig till assistansverksamheter och har därför mer fokus på frågor som berör anordnare. IfA Debattforum vänder sig  till alla assistansberättigade och har därför ett fokus på självbestämmandet och hur vi når målet med den personliga assistansen.l

Force majeure: Vi ansvarar inte för de fall då utbildningsverksamheten hindras direkt eller indirekt genom myndighets åtgärd, strejk, blockad, lockout, oväder, brand eller annat som står utanför IfAs kontroll. 

Välkommen till ett par minnesvärda dagar!

Ordinarie priser 

 

Pris inkl moms                 Medlemmar* &  AR**                            Övriga

Rådsmöte & Debattforum        4.990 kr                                         7.990 kr

Endast Rådsmöte                      3.090 kr                                        4.990 kr

Endast Debattforum                  2.490 kr                                        4.190 kr

Medf.personlig ass.  2 dag        1.200 kr                                         1.200 kr 

(Konferensmiddag ingår denna gång vid anmälan båda dagarna)

 

*= Assistansberättigade medlemmar

**AR=IfA-godkända/löftesverksamheter

OBS, NYTT HOTELL FÖR VÅREN 2020! Vi träffas på hotell Quality Winn Haninge, Rudsjöterrassen 3 A, 136 40 HANDEN

Logi

Du bokar och betalar själv din logi.  VÄNTA INTE MED ATT BOKA (stor mässa i Sthlm). IfA har reserverat ett antal rum tom 4 veckor före

Priset för enkelrum är 1.445 kr/natt

Ange om du behöver HK-rum och/eller duschstol

Bokning sker endast till q.conference.winnhaninge@remove-this.choice.remove-this.se och uppge kod 2090GR004162 för att garantera ovanstående pris. 

Betalning sker av deltagarna själva och kan endast avbokas fram till den 24 mars 2020. 

En betallänk kommer att skickas ut till deltagarna för förskottsbetalning. (Ej faktura)