IfA Debattforum (1 dag)

Håll dig uppdaterad om vad som händer kring den personliga assistansen! Vårens viktiga konferens är ett måste för dig som vill ha koll på det senaste som gäller för den personliga assistansen.

Assistansberättigade, assistansanordnare och andra intresserade träffas för att ta del av det senaste och själva vara med att påverka tillsammans med IfA.

Den här gången firar vi dessutom 50:e IfA Debattforum!

 

Preliminärt program

Fredagen den 3 maj 2019 

Kl 9.00-15.00:

25 år till - Vägen framåt för assistansreformen - Politikerdebatt med inbjudna ledamöter från Socialutskottet 

Styr funktionsmaktsordningen mitt liv? Christine Bylund, doktorand vid Institutionen för kultur- och medievetenskaper, Umeå Universitet, talar om sitt forskningsarbete om personer med normbrytande funktionalitet och möjligheter och hinder längs levnadsbanan 

Back and furious! Anita Fink Knudsen är tillbaka! Efter några år bland annat som VD inom annan verksamhet är Anita tillbaka som senior associate på en advokatbyrå och redo att ta sig an kampen för den personliga assistansen. Hon ger oss sitt perspektiv på den personliga assistansens utveckling och vad som hon ser behövs framåt. 

Kavalkad 25 år! Både Assistansreformen och IfA firar 25 år! Detta uppmärksammar vi med en kavalkad av händelser som måste uppmärksammas och minnas!

 

Välkommen till ett oförglömligt IfA Debattforum!

          

Pris inkl moms                 Medlemmar* &  AR**                            Övriga

Endast Debattforum                  2.490 kr                                        4.190 kr

Medf.personlig ass.  1 dag         540 kr                                            540 kr

Jubileumsmiddag 2 maj             500 kr                                            500 kr

 

*= Assistansberättigade medlemmar

**AR=IfA-godkända/löftesverksamheter

 

Vi träffas på hotellet Courtyard by Marriott på Kungsholmen, Stockholm

Logi

Du bokar och betalar själv din logi. IfA har reserverat ett antal rum tom 4 veckor före.  Klicka på länken för att boka på Courtyard.

 Priset för enkelrum är 1625 kr/natt, dubbelrum 1775 kr/natt.   Om du vill boka HK-rum, ring bokningen: 08-4413140 och uppge "IfA".