Utbildningar och aktuella möten

Utbildningar för dig som vill kunna mer om personlig assistans

Gå på IfAs utbildningar! Assistansanordnare, assistansberättigad, företrädare, anhörig, personlig assistent och övriga intresserade. Vi höjer din kunskap om personlig assistans! Vår utgångspunkt är LSS och dess intentioner, självbestämmande, personlig integritet och valfrihet. 

10 % rabatt på samtliga utbildningar via IfA för assistansberättigade medlemmar (eller företräds av legal företrädare) och IfA AR. Ange vid anmälan under "information till IfA"

Vi ses på en IfA-utbildning!

På gång

Vi kommer till dig!  Verksamhetsförlagda utbildningar via IfA

Vi kommer till dig! Verksamhetsförlagda utbildningar via IfA

Behöver din verksamhet utbilda eller fortbilda administratörer, assistansberättigade, gode män och/eller personliga assistenter. Du vet väl om att det går att beställa en verksamhetsbelagd utbildning via IfA.

IfA Rådsmöte och Debattforum (2 dagar)

IfA Rådsmöte och Debattforum (2 dagar)

Rålambshovsleden 50, 112 19, Courtyard by Marriott Stockholm

Håll dig uppdaterad om vad som händer! Vårens viktiga konferens kring den personliga assistansens utveckling är ett måste för dig som vill ha koll på det senaste som gäller för den personliga assistansen.
Assistansberättigade, assistansanordnare och andra intresserade träffas under två dagar för att ta del av det senaste och själva vara med att påverka tillsammans med IfA.

Den här gången firar vi dessutom 50:e IfA Rådsmöte och Debattforum!

Rådsmöte (1 dag)

Rådsmöte (1 dag)

Stockholm

Vårens viktiga konferens för assistansanordnare! På IfA Rådsmöte möts assistansanordnare och assistansberättigade från hela landet för att ta del av och påverka utvecklingen av den personliga assistansen.
Säkra din plats på IfAs 50:e Rådsmöte torsdagen den 2 maj 2019!

Årsmöte

Årsmöte

Stockholm

Välkommen till IfAs årsmöte

IfA Debattforum (1 dag)

IfA Debattforum (1 dag)

Stockholm

Håll dig uppdaterad om vad som händer kring den personliga assistansen! Vårens viktiga konferens är ett måste för dig som vill ha koll på det senaste som gäller för den personliga assistansen.
Assistansberättigade, assistansanordnare och andra intresserade träffas för att ta del av det senaste och själva vara med att påverka tillsammans med IfA.
Den här gången firar vi dessutom 50:e IfA Debattforum!

Basutbildning för assistansanordnare

Basutbildning för assistansanordnare

Malmö

Inklusive IfAs Vägledningsbok - prenumeration för år 2019

Att överklaga ett beslut

Att överklaga ett beslut

Stockholm

Vad gäller?