Ta en promenad i vårsolen

Provtagning, skyddsutrustning, samarbeten och vårsol!

Fredagen är här och den dagliga presskonferensen gällande Covid19 har precis avslutats. Där diskuterades utvidgad provtagning bland vård och omsorgspersonal (vi följer för att förhoppningsvis konstatera att även personliga assistenter inkluderas) hur myndigheterna mäter, kontrollerar och värderar all den data som forsar in från sjukhus, provtagningsenheter och allmänheten.

I vardagen hos assistansanvändare och assistansanordnare och de personliga assistenterna förs diskussioner kring svårigheten att få tag på skyddsutrustning och kommunernas samarbete med såväl assistansanvändare som assistansanordnare. På vår hemsida och även på Facebook har vi lagt upp information från myndigheter och artiklar från assistansanvändare och anordnare. Ta gärna del av dem om ni vill få mer information.

Har du några frågor som rör Corona och/eller den personliga assistansen så kan du höra av dig till oss. Vi gör vårt bästa för att svara på allt som tänkas kan. Det går bra att skcika e-postmeddelanden till info@intressegruppen.info eller ringa till vår växel när den åter öppnar på måndag 044 -12 00 80

I allt detta hoppas vi även att ni kan ta del och njuta av vårens ankomst. Även om vi i många fall har isolerat oss, mer eller mindre, så mår de flesta bra av att ta sig en promenad per dag. Folkhälsomyndigheten avråder dock till alltför nära möten såväl inom- som utomhus.

Trevlig helg önskar vi er alla

Nyhetsarkiv