Instagram

TEBY Assistans

Varmt välkommen till TEBY Assistans

Vi är det lilla assistansbolaget med stort hjärta. Hos oss är den enskilda brukaren själv arbetsledare för sina assistenter, om så önskas. Brukaren har på detta viset bästa möjlighet till självbestämmande. Vi hjälper annars till med arbetsledarskap.

För våra kunder tar vi hand arbetsgivaransvaret, med allt det innebär. Vi skapar och bistår med kompetens vid ansökan, överklagan, byte av administratör, personalfrågor, rådgivning och stöd. Varje medlem bestämmer och har kontroll över sin egen assistanssituation samt egen och assistenternas utbildning.

Du kommer att bli bemött av trevlig, vänlig och rutinerad personal. Vi går igenom din situation och diskuterar om olika alternativ och vilken passar dig bäst. Vårt uppdrag startar med en assistansberättigad genomförandeplan med beslutade och planerade insatser som genast upprättas. Vi kan ta kunder i Södra Sverige. Vi hjälper dig med alla myndighetskontakter/ansökningar samt rådgivning och stöd i arbetsledarfrågor. Är du intresserad av kontakt med oss så åker vi gärna till dig när det passar dig bäst dag som kväll, vardag som helg.

Du får assistans på dina villkor!

 

Du når oss på 

Telefon 042-29 84 00

Adress

TEBY Assistans 
Bronsgatan 14 
253 61 Helsingborg

Läs mer på vår hemsida TEBY Assistans

 

 

 

Verksamhetsuppgifter

Kollektivavtal:
KFO
Anställda:
2
Kunder:
7
Antal assistenter (ca):
31
Assistanstimmar per år:
45157
Medellön per timme (grundlön exkl semers):
135 kr
Uppsägningstid:
3 månader