Instagram

Kooperativet OLJA

Kooperativet OLJA startades 1994. Vi är en assistansanordnare som ägs av dig som är medlem och företaget drivs utan vinstintresse. Hela din assistansersättning går till din personliga assistans och varje månad får du en redovisning av din assistansekonomi.

Det viktigaste för oss är att du kan leva det liv du vill. Vi finns till för att dina behov och möjligheter ska tillgodoses så långt det är möjligt. Du ska trivas och känna dig trygg med dina personliga assistenter och väljer själv vem du vill anställa.

 

Vi ger dig stöd

Du som själv vill vara arbetsledare och leda dina assistenter får stöd av oss i den rollen. Vill du överlåta ansvaret till någon annan går det också bra.

 

LSS-rådgivning

Hos oss får du personlig LSS-rådgivning. Vår LSS-koordinator har femton års erfarenhet av arbete med handläggning inom LSS på Försäkringskassan och hjälper till med ansökningar och skrivelser.

 

Barnets assistans – barnets och dina möjligheter

Ditt barns personliga assistent är ditt barns möjlighet att så långt som det går kunna leva som andra barn. Den personliga assistenten ger också dig möjlighet att vara förälder på samma villkor som föräldrar till barn utan behov av personlig assistans. I nära samverkan med dig stöttar vi ditt barn, dig och de personliga assistenterna allteftersom ditt barn utvecklas och mognar.

 

För dig och dina personliga assistenters skull

Vi vet att assistenter som trivs och har en bra arbetsmiljö gör ett bättre arbete och stannar längre – det vinner du på. Utbildning, friskvård och en god arbetsmiljö är viktiga faktorer som vi har tagit fasta på för att dina assistenter ska trivas.

Vi följer kollektivavtalet och alla våra anställda omfattas av försäkringar och avtalspension.

Kooperativet OLJAs mål och visioner

”Ett värdigt och oberoende liv med stöd av empatisk och professionell personal, som trivs med sitt arbete.”

Du når oss på 036-38 70 90 eller info@remove-this.kooperativet-olja.se

Läs mer på vår hemsida.

Adress

Slottsgatan 14
553 22 Jönköping

Verksamhetsuppgifter

Kollektivavtal:
KFO-Kommunal
Anställda:
13
Kunder:
110
Antal assistenter (ca):
950
Assistanstimmar per år:
700000
Medellön per timme (grundlön exkl semers):
130 kr
Uppsägningstid:
1 månader