IfA erbjuder digital utbildning

Se vår film - klicka på bilden här nedan.

 Synka är en digital utbildning för alla som lever och jobbar med personlig assistans. Med Synka vill vi göra livet och jobbet med personlig assistans   lättare. Det gör vi genom att definiera och tydliggöra de rättigheter och skyldigheter som ingår  i respektive uppdrag samt vilka lagar och regler du   behöver ha koll på. Ökad kunskap skapar trygget och samsyn - något  som alla inom assistansen vinner på! 

 Du når Synka via vår externa utbildningsplattform, som förutom en kortare obligatorisk introduktion, innehåller tre utbildningar: assistansanvändare,   personlig assistent och arbetsledare. Som assistansanordnare kan du med fördel gå alla tre utbildningarna. Läs mer och gå en utbildning   på www.synka.org

Tävla och Vinn!

Synka er och tävla om IfAs Vägledningsbok

 Just nu har ni som assistansanordnare chans att vinna ett exemplar av IfAs Vägledningsbok (värde 1800kr). Allt ni behöver göra är att Synka de fyra uppdragen: assistansanordnare, assistansanvändare, personlig assistent och arbetsledare. Samla alla för en gemensam bild och visa hur uppdragen är fördelade hos just er!

 Gör såhär: Ladda upp bilden på er Facebook och tagga IfA. Vinnaren utses 31 augusti 2020. Vill ni inte lägga upp en bild på Facebook men ändå vara med att tävla? Mejla då ert bidrag till synka@intressegruppen.info istället. Max ett tävlingsbidrag per assistansanordnare.

 

Nyheter