IfAs Vägledningsbok 2021

Samlad information för assistansanordnare

IfAs Vägledningbok riktar sig till dig som bedriver personlig assistans. Den innehåller information om alla möjliga områden kring den personliga assistansen som självbestämmande, arbetsmiljö mm och har nedladdningsbara dokument om t ex avtal, genomförandeplan, policys, kvalitetsledningssystem, rutiner för Lex Sarah med mera. Vägledningsboken utgår från assistansens fyra uppdrag och överrensstämmer med vår digitala utbildningsplatsform Synka. 

Beställ din prenumeration av IfAs Vägledningsbok genom att mejla till cecilia@remove-this.intressegruppen.remove-this.info 

IfA Rådsmöte och Debattforum

Vårens digitala konferens 6-7 maj

På temat Framtidens personliga assistans möts vi digitalt för ett fullmatat program i dagarna två! De 100 första registrerade deltagarna får en goodiebag hemskickad till sig!

Bland annat så kommer Polisen för att tala om kriminaliteten mot den personliga assistansen. På temat framtiden talar vi också om robotar inom den personliga assistansen och etiska dilemman inför mötet med ny teknik. Och så kommer ju våra politiker från Socialutskottet för att debattera. 

Missa inte vårens händelse för den personliga assistansen!

Anmäl dig idag!

Nyheter