Instagram

IfAs nya hemsida och logga

IfAs nya hemsida och logga

Välkommen till IfAs nya hemsida och IfAs nya logga! Under året pågår ett stor förändringsprojekt kring IfAs hemsidor och administrativa system. Här ser du en del av det.

IfA förnyar sig och här kan du se resultatet av en del av IfAs pågående IT-projekt som innebär att vi byter ut våra sidor och administrativa system. Resultatet av första steget kan du se här.

I den nya loggan finner du IfAs färger och det runda elementet, men med uppdaterad layout. Fokus i den nya loggan ligger på a:et, som förstås står för assistansberättigade. Det är för assistansberättigades rättigheter IfA kämpar. Lägg loggan på minnet. Den kommer du att se mer av.

På den nya hemsidan har vi förenklat en del saker. Du kan enkelt hitta hur man blir medlem. Vill du komma till våra utbildningar så kan du komma dit på flera sätt och du kan på ett enkelt sätt anmäla dig när du har skapat ett konto. Du som har ett konto hos IfA sedan tidigare, kan använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Våra produkter och tjänster finner du under just - Produkter och tjänster. Där finner du bl a Vägledningspärmen, information och länk till enkätundersökningarna och våra böcker.

I övrigt finner du lite smått och gott på sidan och utvecklingen pågår. Vi kommer att införliva resten av IfAs produkter och tjänster i kommande steg av IT-projektet, så fler förändringar och förbättringar står för dörren.

Titta runt och gör dig välbekant med vår nya hemsida. Välkommen!

 

 

 

 

 

 

  • Given file is not a valid file: uploads/tx_news/ Given file is not a valid file: uploads/tx_news/