Instagram

Omsorgshuset

En assistans som är utformad utifrån dina önskemål

Vi vill forma din personliga assistans efter dina villkor. Inga paketlösningar, det är du som vet hur din assistans ska vara! Omsorgshuset har mer än 10 års erfarenhet av personlig assistans. Vi har tillstånd från IVO och är godkända att få anordna personlig assistans i hela Sverige. Vi vill att du ska känna dig säker och trygg i din assistans. Tillsammans når vi dit genom att utforma en assistans som utgår från ditt individuella behov och önskemål. På Omsorgshuset är det du och dina personliga assistenter som är viktigast.

Isabella, arbetat som enhetschef hos oss i fem år:

”Jag har själv erfarenhet av att arbeta som personlig assistent under flera års tid. Därför har jag förståelse för hur viktig den personliga assistenten är i brukarens liv. Jag värnar om rätt lön, din kompetensutveckling och att du har en god arbetsmiljö.”

Jessica, arbetat som enhetschef hos oss i fem år:

”För mig är Personlig Assistans möjligheten att få vara självständig i samhället. Jag arbetar aktivt med att förverkliga din vardag. Allt ifrån bra assistenter, rätt beslut och mindre krångel!”

Personlig assistans hos Omsorgshuset i Stockholm AB

Som kund hos Omsorgshuset har du en Enhetschef som tar hand om din personliga assistans och dina personliga assistenter. Vi värderar högt både tillgänglighet och insyn för dig som kund samt ett öppet samarbete oss emellan.

Vid behov och efter ditt önskemål tillsätts en servicegarant (arbetsledare) som alltid ser till att det finns personal hos dig och att allt fungerar på plats.

Enhetschef hjälper till med ansökningar och överklagningar och är ditt stöd under processen och svarar på alla dina frågor rörande lagrummen LSS och SFB.

 

Information om Omsorgshuset i Stockholm AB

Omsorgshuset i Stockholm AB startades år 2000 av Besim Akdogan. Besims ambition var att bygga upp en verksamhet med god tillgänglighet, närhet och där brukarens behov hela tiden var i centrum. Bolaget inriktade sig på personlig assistans, vilket även i dag är en av kärnverksamheterna.

Under åren har Omsorgshuset i Stockholms AB blivit moderbolag till över 10 dotterbolag, och koncernen täcker nu ett större spektrum inom omsorg.
Vi har verksamhetsområden inom personlig assistans, hemtjänst, ledsagning, HVB-hem, boendestöd, missbrukarvård samt en flyktingförläggning.

 

 

Omsorgshuset

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Götalandsvägen 230 (hus 23)
125 45 Älvsjö

Postadress:
Box 28
125 21 Älvsjö

Tel: 08-555 06 300 (vxl)
Fax: 08-555 06 360
info@remove-this.omsorgshuset.se

Läs mer på vår hemsida Omsorgshuset

 

 

Verksamhetsuppgifter

Kollektivavtal:
KFO
Anställda:
8
Kunder:
78
Antal assistenter (ca):
460
Assistanstimmar per år:
540000
Medellön per timme (grundlön exkl semers):
130 kr
Uppsägningstid:
3 månader