Instagram

Framtida assistans i Sverige AB

”Vi tror på mervärde utan konsekvenser för assistansen och vi kompromissar aldrig med kvaliteten eller din lagliga trygghet. Hos oss får man gärna syna sömmarna – det tål vi!    
 
Inom ramen för det är du inte bara assistansberättigad, du är en del av Team Framtida. Vi sätter värde på din gemenskap och vi ger det där extra mervärdet som visar att du är viktig som människa och individ. Vi är beredda att tänka utanför boxen och hitta kreativa lösningar för att assistans inte ska handla om pengar utan om det viktigaste – ditt liv och din rätt att jaga nya mål.”    
 
– Veronica Eriksson, Verksamhetsansvarig    

 

 

Tydlighet    

Om du går i tankarna att ansöka om personlig assistens följer vi dig genom hela processen. Vi har kontinuerlig kontakt med dig och berörda myndigheter.    
 

Mervärde    

Vi tror på värdet av mervärdet, vi levererar personlig assistans i framkant.    
 

Ansvar    

Vi tar fullt arbetsgivaransvar och hanterar löner, administrativa uppgifter och rekrytering av nya assistenter för uppdrag hos dig. Vid nyrekrytering har du möjlighet att vara delaktig i den utsträckning du själv önskar.    
 

Resultat    

Vi hjälper dig som behöver, att ansöka om fler assistanstimmar eller handikappersättning. Vi träffar dig gärna förutsättningslöst för att höra om din situation och om vi kan göra något för att förbättra den.

 

Framtida Assistans i Sverige AB

Du når oss på 016-541 40 20  och info@remove-this.framtidaassistans.se

Läs mer på vår hemsida.

Adress

Tegelbruksgatan 15
632 28 Eskilstuna

Verksamhetsuppgifter

Kollektivavtal:
Almega Vårdföretagarna
Anställda:
7
Kunder:
32
Antal assistenter (ca):
135
Assistanstimmar per år:
185000
Medellön per timme (grundlön exkl semers):
135 kr
Uppsägningstid:
1 månader